Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflexioner


Min glans
återspeglas i dina ögon
Askan får liv
blir till kol
Häxbål
som inget
kan förkväva

Min själ
återspeglas i dina ögon
Jag är
Min mors barn
Min fars dotter
En syster

Mitt liv
återspeglas i dina ögon
där fanns gnistan
jag bar fnösket
Min låga
brinner nu
målmedvetet.




Fri vers av Marita Persson
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-05-10 15:20



Bookmark and Share


    JJ VIP
Startskottet i förälskelsen....må elden aldrig slockna! Mvh. JJ.
2007-05-15

  Ronny Berk
glans... själ... liv...återspeglas i dina ögon... jag tycker om upprepningen... den livfyller texten...finsaker...ja...
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson