Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, jag gillar ordet mamma


leaving song

mamma när jag dör då vill jag att du ska fixa min begravning
mamma jag har en massa saker jag vill ha gjort när jag dör
snälla mamma bränn alla mina hemligheter kasta bort
allt jag skrivit släng ut mina kläder gör om mitt rum till ett
tv-rum och stäng aldrig av tv:n duvet att jag inte gillar det
det blir så tyst och jag kan inte fylla tystnaden med sång då
när jag är död alltså det går bara inte

mamma, mamma när jag dör vill jag se ut som en vissnad
maskros, jaduvet en sån som man kan blåsa bort
mamma jag vill inte blåsa bort jag vill bara se precis så lätt
ut duvet killar gillar att blåsa bort tjejer mamma
jag vill ha maskrosor på min begravning

mamma när jag dör så be dem att inte skicka blommor jag vill inte
ha en massa blommor som du måste ställa i vatten sen
som du måste se vissna dag för dag be dem ringa
mamma jag vill prata jag vill säga förlåt för allt jag gjort
jag vill säga att jag inte ångrar ett skit
jag vill ljuga mamma låt mig ljuga

mamma när jag dör vill jag ligga på en bädd av blomblad jag
vill ligga där varken bränd eller begravd bara ligga där mamma
jag vill att det ska se ut som om jag sover mamma jag vill att
du ska stoppa om mig släcka ljuset och stänga kistan nästan helt
så att jag fortfarande kan höra hur du och pappa pratar i köket
mamma jag vill ligga så tills jag somnar

mamma mamma jag vill att du ska sjunga på min begravning
jag vill att alla ska gråta,, inte för att du sjunger vackert utan
för att du inte kan sjunga alls mamma, jag älskar din röst och
hur du aldrig kan pricka tonerna mamma mamma jag vill att dom
ska skratta och glömma att man inte får det på begravningar
snälla mamma förstör min begravning

mamma snälla bjud inte mina vänner till min begravning
jag vill inte att de ska se mig död mamma jag ser säkert
jättekonstig ut som död låt dem minnas mig som levande
låt dem tro att jag hatade dem och att jag bara drog iväg
någonstans med flygplan mamma jag tror inte på himlen
jag tänker inte sitta på något moln tillsammans med mormor
och vifta med tårna

mamma mamma glöm allt jag sagt
gör en vacker begravning låt elvis presley sjunga
ställ fram tusen blombuketter tänd ljus och tacka prästen
för allt det fina han har sagt mamma jag är ändå
död skit i vad jag tycker jag kommer inte bry mig
ingen bryr sig när de är döda mamma.

det här är din begravning mamma
fast det är jag som är död




Fri vers av osams
Läst 701 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-10 23:12



Bookmark and Share


  shakespearerules
tror ett år sen jag läste den sist. den är så bäst och jag vill gråta.
2009-06-14

    Ros
Det gjorde ont.
2007-10-08

    crapcat
den är väldigt gripande. jag vill nästan gråta. och jag älskar rubriken.
2007-09-08

  shakespearerules
jag gråter. och jag gråter. och jag gråter lite till <3 tänker smått på \"i taket lyser stjärnorna\".
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

osams
osams