Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2001-10-29

Ännu en gång
så är jag död
men jag känner mig
i högsta grad
levande
Ännu en gång
så finns jag inte
men jag har aldrig funnits
mer än nu
Ännu en gång
är jag hatad
men jag har aldrig känt mig
så älskad




Fri vers av A.Q.S
Läst 474 gånger
Publicerad 2007-05-11 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.Q.S
A.Q.S