Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfly

ögonen letar
och söker
ett svar
förståndet
är borta
enbart berusningen
är kvar
munnen gapar
och söker
ett ord
allt är blodigt
som efter
ett mord
fötterna trampar
och söker
ett golv
allt är dimmigt
och klockan
är tolv...




Fri vers av A.Q.S
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-08 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.Q.S
A.Q.S