Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11/8

Natten
har omgivningen
i partär
ljusen på
på bordet
flämtar
i mörkervinden
och bildar
droppkonturer
på läsidan
och jag letar
efter inget
eller allt
risken att jag
blir missnöjd
när jag hittar
det
är överhängade
ungefär som
dropkonturerna
på ljusen
som flämtar…




Fri vers av A.Q.S
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-11 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.Q.S
A.Q.S