Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stentorpsmannen...

Natten känns
tystare
än vanligt
men nästan lika
mörk
som den som
föregick
jag kedjeröker
i ett torrt hav
av banankartonger
en flaska
skulle sitta bra nu
eller kanske en
låda
har fått för mig
att promille
hjälper
när boplatser
ska bytas
allt blir
så mycket
lättare
och mindre
svårt
med vin...




Fri vers av A.Q.S
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-23 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.Q.S
A.Q.S