Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och livet det passerar


Tanklös

Inte tänkte jag på att:

Den dagen jag lekte på stranden
Det var livet som försvann

När vi roade oss i parken
Det var livet som försvann

Vi vandrade i skogen och
Livet det försvann

När jag kysste din mun
Försvann våra liv

När Du kramade mig varmt
Försvann en minut

Vi måste vårda vår tid
Trots att tiden är evig

Jag vill ju vara med Dig
När mitt liv går förbi

Låt oss fylla vår tid
Med glädje och lek
Ty vi nalkas vårt slut
Förr än vi anar

Varje minut är dyrbar
De kommer ej åter
Och felen vi gör
Tycks simpla i alltet

Vi vandrar mot döden
Som hjälplösa offer
Men styrkan vi äger
När vi två är ett



© Magnus Pettersson Nynäshamn 2007-05-11




Fri vers av HerrP
Läst 475 gånger
Publicerad 2007-05-11 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrP
HerrP