Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar på landet


Svalorna dansar

Svalorna dansar

i morgonljuset

söker ett bo

finner det

Svalornas drill

ljuder i

morgonen dis

när de flyger

mot skyn 

Svalorna bygger

sitt bo i

lerverkstaden

jag måste leva

svalornas liv

Svalorna förkunnar

sommarens budskap

 

 

 




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 454 gånger
Publicerad 2007-05-11 09:45



Bookmark and Share


  Sunlight
Svalornas lekande dans sprider glädje... och sommarens livfulla budskap...
Fint skrivet! Känner den varma sommarbrisen mot kinden... blundar och hör svalorna i skyn... härligt...
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström