Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skit i allt jag har sagt, bara du kommer ihåg mig. (jag såg foton när vi var små...)


du är allting jag saknar.

mitt ansikte är blekt
fast nu,
rödsvullet
och svartrandigt.
jag liknar en
uppiffad fångdräkt.
Ha.
Du hör ju hur fånigt
det låter.
Tragiskt.
Att inse att
nej, fan,
man får inte glömma,
kanske mig då,
men kanske inte
dig.
Tragiskt,
att se det där
lilla extra, det som
jag saknar,
hos dig.
För jag gapar
tomt, har inget att ge.
Uppätet julbord.
du har allting jag saknar,
för jag saknar, fan,
dig.




Fri vers av misa
Läst 529 gånger
Publicerad 2007-05-11 21:54



Bookmark and Share


    Sushi
jag är nog konstig men jag älskar svordomar...
fin
(det utan svordomar var också fint)
2007-05-15

    Detvaraldrigjag
lite svår men det kanske är därför jag älskar den<3
:)
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

misa
misa