Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag njuter av dagen



Lysande sol och klarblå himmel

Jag njuter av dagen

Igår var jag insvept i dimman

klarade mig nätt och jämnt

Nu lever jag upp igen

Berikad i min själ av sol och vind

och en alldeles underbar ny dag

som famnas av mina utbredda armar




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-05-12 09:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finskrivet och hoppfullt... från disig dag till solens vindars famnar
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt