Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag ska borda mitt skepp



Mina drömmar är som ett stolt skepp
som skönjes borta i horisonten
En dag kommer det närmare
och jag ska borda mitt skepp

Uppleva det jag aldrig upplevt förut
Njuta av det onjutbara
Jag vill infria alla mina drömmar
upptäcka nya spännande ting

På min resa kommer allt att hända
nya människor i min väg
Och jag hoppas att alla människor
har lika vackra drömmar som jag

För när drömmen infrias
är det ingen dröm mera
Livet på skeppet har börjat levas
och vi kan segla vart vi vill

Inget är omöjligt för oss...




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-05-12 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt