Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så känner jag och det är väll det ärligaste att skriva om.


Belong

I wont belong before you can quit being there,
all you do, do it for someone else
Be there for someone, quit being there for me
Quit being someone I never really find in my mind.
Theres agrevasion, war of Vietnam so pointless and without meaning.
Iam out of solution
Protector, Poobear, all that. just quit!




Fri vers av Cizzi
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cizzi
Cizzi