Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en lång tupplur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

abra sus ojos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hey mister!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vakna nu

 

 

 

 

 

 

och säg mig

 

 

 

vad lever du för?

 




Fri vers av fossie
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-05-13 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie