Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten fågel



En liten fågel visslade i mitt öra
En liten fågel som viskade till mig

Hans ord kunde verkligen beröra
och han visslade allt om dig

Nu vet jag allt jag behöver veta
Jag fick veta jag allt jag vet om dig

och det handlade om dig och mig
om vårt kärleksmöte i natt

Fågeln i boet så smått till ro
Orden han viskade ska nu få gro








Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-05-13 16:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bekräftar texten ett möte med ombytta roller... där fågeln blir skådare...
2007-05-13

    vita nätter
wow, vilken känsla
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt