Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå




Och doften av förkolnade känslor
hänger kvar i uppvaknandet på natten
Sliten från en dröm om flykt
att jag hade dig runt om min kropp.
Jag drömde att jag var omfamnad av dig.
Du var för nära
Jag ville se dig smälta
och förvandlas till tårar av glädje
Mina tårar skulle få rinna nerför dina kinder
Då skulle jag känna livet i mig
som när vi var tillsammans i min dröm




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 21:38



Bookmark and Share


  Agnes
Detta andas lust och längtansväntan. Gillar!
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt