Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puls



Fuktar mina läppar
när jag undrar hur dina fingrar känns
Sms slänger mig mellan hopplöshet och lycka
Världen är någon annanstans
Jag vill se världen med dina händer
Fingrarna som blir tysta och hela världen stannar
Allt det vi gör nu , gör jag för första gången
Är det det här som kallas trånande




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt