Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilskan inom mig



Jag kanske borde gå nu
innan du saknar mej
genom läpparna hörs inga ord
Låter ryggen föra talan, det är enklast så




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt