Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det svårt att hitta de rätta


Ordblind

Kan inte skriva
orden bara stockar sig
pappret kan vridas ur




Bunden vers (Haiku) av Lilmarie Mellberg
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-05-14 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg