Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kär på avstånd


Något har hänt

Något har hänt

mitt hjärta

min kropp

min själ 

Jag dagdrömmer

jag ler

min kropp svävar

 dansar

 tar glädjeskutt 

Hur kan det gå så

var är mitt förnuft

jag är ju en mogen kvinna

övermogen

ingen liten skolflicka

Ändå är jag

 förälskad

kär

på 

avstånd 

Men i mina drömmar

finns han

här

hos mig.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-05-14 11:22



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Härliga bilder du målar upp med din text!!
Att bli kär på gamle dar finns inte något stoppdatum för....*TACK o LOV**;)...så skutta på**
2007-05-14

  Sunlight
Vad härligt! Ja, kärlekens kraft är stor... Och visst är det så att hjärtat känner inga avstånd...
Upplyftande rader att läsa! Bara att gratulera, vännen!
2007-05-14

  Eline.P
Underbart! Kärleken är en otrolig kraft, med sitt härliga pirr i kroppen. Pirr känner inga avstånd. Och du...inte övermogen, bara vacker OCH mogen. En oslagbar kombination. Din dikt gör mig riktigt glad!
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström