Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
småting


Jag hatar!

Småting




Jag hatar:

När varmvattnet inte kommer .

När pennan bryts av.

När bussen inte kommer.

När folk inte kommeri tid.

När toapappret tat slut.

När folk inte säger nåt i telefonsvararen.

När jag fått punka på cykeln.

När frimärken och kuvert tagit slut.

Det är småfel jag hatar!

Om jag får inbrott eller eldsvåda i lägenheten det sruntar jag i!





Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-14 13:41



Bookmark and Share


  sockerspöket
Jag håller med, ibland så är det bara de små sakerna som stör. Och det är så himla irriterande!

Härlig humor, keep up the good work!
2007-05-16

  Aurelio
Vad jag för min del hatar mest är nog strulande datorer, läs skrivare, buggar, virusprogram, spaminvasioner, tekniska sammanbrott, hackersinbrott, flagande brandväggar, skärmskoj och annat skoj som inte alls är skojigt när det gäller datorer...

Jag tycker om din humor. Fortsätt med det!
2007-05-14

  Stardust VIP
Precis! Det är dom små detaljerna som göre´t!
2007-05-14

  aftermath
dessa små vardagliga moment av irritation
ut ska det!
2007-05-14

  månica
vi och våra i-landsproblem..
snyggt skrivet!
2007-05-14

  Mangal VIP
Märkligt hur stora ord vi använder för små ting. Bra fångat och väl skrivet. Gillar!
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin