Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska bli rika



Daggdroppar sakta falla
jag ser från mitt frukostbord
Tar en tugga från en fralla
läser i tidningen om ett mord
Radion säger samma sak
Sträcker på mig,gäspar stort
idag ska jag ställa till med storbak
100 bullar ska gå som smort
Kul om nån ville komma på fika
äta så mycket dom vill
På kalorier vi faktiskt blir rika
Jag är här hela dagen
Samarin får mig hjälpa
Kanske får ont i magen
Risk att bullar dagen stjälpa
Så låt oss bli rika på bulle och saft
Det blir bästa dagen du någonsin haft






Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-14 13:43



Bookmark and Share


    sunnanvind
Jag kommer o tar en fika!
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt