Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sönderslagen.

Den människa som har skadat mig djupast
ifrågasatt min duglighet tusentals gånger om
sparkat mig när jag redan legat ner
frätt sönder min frihet och spätt på mitt självförakt
slagit sönder beröm jag fått och ersatt det med brutal kritik
ställt ouppnåeliga krav och krossat mitt självförtroende totalt

är ingen annan än jag själv.




Fri vers av pegija
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-05-14 13:50



Bookmark and Share


  stella
En riktig örfil den här...Vi är vår egen värsta fiende. Men vi kan välja försöka göra tvärtom. Bra skrivet!
2007-05-16

    Ling
Oväntad vändning. Väldigt sant det där.
Bra skrivet!
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

pegija