Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vi behöver i alla fall inte bry oss.

Fjärilar, regnbågar och söta kyssar

Fingertoppar plockar kärlek

Änglaspel och silkeslen hud




Men en flicka blir sexuellt utnyttjad av sin egen pappa.





Varför talar du om det för mig?

det är inte mitt problem.




Fri vers av pegija
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-05-18 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pegija