Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svår kärlek.

Jag träffade dig
en dag
och gav dig en kram.

Synd bara att jag gav dig
mitt hjärta
samtidigt.





Fri vers av pegija
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-05-14 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pegija