Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelspel.

Falska äckliga ord
som vassa pilar mot mina trumhinnor.
Dumma osmakliga kommentarer
som gräver sig djupt in i magen likt en kniv genomborrar ett stycke kött.

Patetiska naiva nollor
som sitter fast på mig som en irriterande svans.
Inget spår av inlevelse i deras ord
som en grammofonskiva som hakat upp sig.

Dom lyder mig mina undersåtar
jag säger sitt de sitter
jag säger ligg de ligger.
De förstår inte själva att deras värld är beroende av mig.

Jag är trött på de hungriga blickarna
som försöker slita sönder mina kläder
och försöker få reda på det de inte vet något om.
Jag orkar inte.

Falska äckliga ord
som vassa pilar mot mina trumhinnor.
Dumma osmakliga kommentarer
en vass kniv rakt in i magen.




Fri vers av pegija
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-05-14 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pegija