Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man tror man sett allt - så kan alla känna......


saknaden se saknad

Jag trodde jag funnit

Jag hade aldrig letat

Jag trodde jag hittat

jag hade aldrig sökt....

Jag förstod jag hade glömt

Jag visste jag minns

Jag hade kanske drömt...

Så upptäckte jag saknaden.se

och plötsligt var mitt liv igen lungt




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-05-14 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg