Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är inte som på film.

olycklig kärlek på film
är vackra, klara tårar som sakta rinner nerför
perfekt hy

men mina kinder är svarta av mascaraklet och
min hulkande gråt bryter tystnaden efter dig

det är inget vackert med min olyckliga kärlek till dig
för mitt smink är inte anpassat för ledsna dagar
och vi är ingen film där man vet att de får varandra i slutet
trots allt.




Fri vers av elinli
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-14 23:31



Bookmark and Share


    Ling
Hollywood har gjort verkligheten så vacker, i alla fall enligt mig.
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli