Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sommar

Sommar och solkräm
ärrade ben smörjs in.

Vi sitter här tillsammans avskyvärda som vi är.
Utseende är kanske inte allt,
men väldigt nära nu i sommar.

Trots min osäkerhet ska jag gå,
i kjol och linne mitt bland er,
ja illa kommer ni kanske att må
haha jag ska aldrig gömma mig mer.

Ni blir helt enkelt tvungna att stå ut med mig
med ärr och allt.
För jag ska lära älska mig själv precis som jag är,
ska inte falla för alla dessa skönhetsideal,
kommer aldrig leva upp till dem ändå.

Så medan ni kör fingrarna i halsen fast ni inte vill
vandrar jag till frysen med bestämda steg,
och tar en glass till




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-05-15 13:26



Bookmark and Share


  ulli
\"Trots min osäkerhet ska jag gå,
i kjol och linne mitt bland er,
ja illa kommer ni kanske att må
haha jag ska aldrig gömma mig mer.\"

underbart skrivet. känner igen mig själv, och det oftast man tycker att poesi är som bäst. dt är ju det man ska försöka med, att lyckas få läsaren att känna igen sig.
snyggt. rått slut men ändå värme i.
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely