Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturens kraft


Åter igen

Åter igen

förundras jag

över naturens under 

över dess kraft

att sprida sin kunskap

om livets återkomst

Räds inte

 du lilla människa

lär och se

allt finns i naturen

Min kropp fylls

av oändlig glädje

när jag upplever

denna hänrycknings tid

bland doftande syrener, olvon

insuper jag min kraft

 




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 402 gånger
Publicerad 2007-05-15 18:46



Bookmark and Share


  Eline.P
Ja tänk så mycket kraft det finns att hämta i naturen. Din dikt innehåller äkta ödmjukhet, upptäckarlust, hänryckning, ömsint förundran över livet... och lite till. En glädje att läsa!
2007-05-17

  Sunlight
Ja, det finns mycket att lära, när man lyssnar till naturens tysta språk... år efter år talar den till oss... för den som vill höra...
Vackra och glädjande rader!
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström