Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda, så ser du inte problemet

Den första otroliga, kom som ett stjärnskott.
Den andra otroliga, kom från ett svart hål.

Den första blev hyllad.
Den första blev kung.

Den andra blev bortkastad.
Ingen ville veta av den.

Den första, ojojoj, nu får man inte prata med den. Man måste boka tid.
Den andra, ojojoj, han ligger i sina egna spyor. Man vill inte vara i närheten.

Är det så.
Att det man inte vet av.
Vill man inte se.

Alls.




Fri vers av poemthing
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-05-15 19:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
den som visste det ändå
jag må aldrig bli vare sig etta eller tvåa
i den världen som räknar karriären
i svart eller vitt

det är blott i regnbågens färger
som summan av kardemumman
bör räkna sina skott på grenen
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing