Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven igår kväll...


Kväll

Hallå, jag vill egentligen redan ha gått och lagt mig.
Det är tiden på dygnet då det är dunkadunka på fjortisferren och snusande andetag från barnkammaren. Då staden har lagt sig men fortfarande pulserar. När ögonen är stängda så ser allt mörkt ut, men om man tittar efter ser man alla ljusprickarna som dansar runt. Runt, runt och över och under varandra. Klampar på varandra. Nej, flyger lätt om kring som irrvirrvarr i verkligheten.
Man lever i en verklighet som man aldrig kan veta är helt sann.
Betyder det att man förlorade eller att man vann?




Fri vers av poemthing
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing