Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan gränser

 

Om man älskar någon

      finns det inga gränser

....

Det är bara så

 

 

 




Övriga genrer av Szelest
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-15 21:25



Bookmark and Share


  ettjag
ja, det stämmer nog ! bra.
2007-05-15

  prinscess VIP
väldigt bra sanning
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig