Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon den där

hon är inte speciell
hon är inte specifik
hon är inte precis
som alla andra
hon är ett underligt barn
ett underligt barn med
fruktansvärda tvångstankar
och ångest.




Övriga genrer av ej specifik
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-03-09 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ej specifik