Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ej reklamation

fjärilar skär i bröstet
hatet fylls i en kopp te
ute på en varandra i februarimörkret
nya sår späds på
sökande i ett evigt ljus av frustration
trådar av \"förlåt-jag älskar dig\" klänger i rummet
tapeten är nersmutsad av förlåt
en kraftig explosion spränger bort smärtan i ådrorna
recket är trasigt så det är bara att springa förbi
framför, hundra meter ner finns trösten
den eviga trösten
som man inte kan skicka tillbaka på reklamation
som inte har öppet köp eller bytesrätt
som vara förevigt
så tänk över ditt val noga innan du hoppar




Fri vers av ej specifik
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-10-07 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ej specifik