Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord

härligt att du såg hur jag log
att du log att jag suckade
att du viskade att jag trånade
att vi längtade det vi fruktade
varandra så hårt bland två svettiga kroppar
bland blomster och kuddkrig
att vi suktade en röd knopp av rosen
älskande bland hav av passion
att sköljas upp på en strand med dig
att föras med vinden att viska att man vill
desperat kåt eller bara så så så
ligga tät intill mysa till morgonen skiljer oss åt
knappa på telefonen ack ack ack
att vara feg inte våga
låta tiden gå längta
snudda din arm het var namnet
du klär i neon röken bildar moln kring dig
moln som vill spricka som min åtrå
sex var spelet vi spelade i förvirrad kärlek
vakna i ett vattenglas toan nästa
ångest hemvägen är lång
för du är inte här
och jag är inte där
glömt borta sägs det till vännerna
vacker eller ful kan man inte bestämma när man ligger där
och bara vill se ha mer ha mer av den underbara
kass överlistad av kärlekens herre
men så skulle det ju inte vara
too late fuck med!
tanken var två: ”jag vill, jag kommer, åhh!”
inte näsdukar chokladglass géléhjärtan
kladdande i sängen på nattduksbordet.
akta dig för att vara kåt och åtrå
för det leder till kärlek.

de som inte har förmågan att kunna läsa denna text
som den skall läsas, sluta läs! jag har inte dyslexi.




Fri vers av ej specifik
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-04-28 01:16



Bookmark and Share


  vissla
härlig närvaro i denna förvirrade text som blir så oförvirrad och klar för att den är som berättad som från ett barn
2005-04-28
  > Nästa text
< Föregående

ej specifik