Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vac ker

låt inte vinden viska,
be träden att hålla käft
när du tar din promenad genom dimmorna
av välbekant ångest.
ignorera stenen som ber dig,
lyssna inte på älvorna som dansar kring vatten av eld
låt inte de göra så mot dig.
för du är vacker.
vacker utan tårar,
vacker utan sönderskurna armar,
vacker utan hat.
för att du är vacker för att du är du.

låt inte röken sluka din ångest för en minut
och sedan trakassera din hjärna,
låt inte lugnet passera för ofta genom ådrorna,
låt inte falska lyckorus passera ditt hjärta
när det inte orkar.
låt dig fyllas av lust,
äkta lust.




Övriga genrer av ej specifik
Läst 518 gånger
Publicerad 2005-10-07 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ej specifik