Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bird

hon den där som har guld under naglarna,
fryser i solen och dansar i regnet.
för evigt förbunden, för evigt påklistrad
ett leende av hat, tårar och \"fy fan\".
hon den där med fjärilsvingar, tyngd av havets alla vågor.
hon den där som lekte doktor bland förgiftade drycker
och hade sex med honom.
hon som aldrig riktigt kom till skott, som helst sågs ute i öknen.
ensam.
älskad. kanske. men dock så ensam.




Fri vers av ej specifik
Läst 517 gånger
Publicerad 2005-10-07 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ej specifik