Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Je Demande de Toi Une Seule Chose

Ne déchire pas
À part ça
Que j\'ai récemment
Crée

Je n\'ai pas
Le pouvoir
De me souleve
Encore

Ne s\'infiltrer pas
Dans me vie
Incomplet

Donne moi
Mon endroit
De liberté

Qui j\'ai eu
jusqu\' à il y a
Une seconde




Fri vers av Max T
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 15:57



Bookmark and Share


    NovaHI
Jag älskar att ni börjat skriva dikter på franska! Jättefin.
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Max T
Max T