Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


sjömansskrock






när måsarna flyger in mot land är det storm på väg sa morfar.
när himlen är rosa kommer störtskurar nästa dag.
men oroa dig inte dockan,

det är bara myror som silas bort i regn.




Fri vers av ulli
Läst 769 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-17 10:02



Bookmark and Share


  Jer
En oehört vacker hyllning till din kloka morfar som bokmärkes!

Jag fann en haiku i denna,

Morfar sa...

stormen är på väg
när måsarna flyger in

myror silas bort

2007-05-30

    lillapoeten
Jag vet att jag redan kommenterat denna text. Men kan inte låta bli att kommentera den igen.

UNDERBAR! bokmärke applåd, applåd, applåd <3<3
2007-05-19

    lillapoeten
Fint och berörande, fick nästan tårar i ögonen. Vet inte varför. Super fint i alla fall! Läsvärd!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

ulli
ulli