Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vänta på sol eller värme är en känsla! Hur ser du den på saknaden.se?


Värm dig - Njut!

Ack du värme

Ve du kyla

Stig fram du vår

Kliv åt sida vinter

I gränslandet finns ingen plats

Vid grinden står en man

om möljigt ensam men med en solhatt i sin hand

Jag ser dig fälla ut solstolen

Själv försöker jag borsta bort snön från min axel

Jag vet du ser mig

Du tror jag känner dig

Likt en björn som funnit mat gottar jag mig

kanske är fröjden mig funnen

sommaren är på väg

Värm dig!

NJUT!




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-05-17 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg