Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 cm under naveln

2 cm under naveln
Där smärtan sitter
Badandes i sitt eget blod
Och det som skulle bli ett liv

2 cm under naveln
Där känslan sitter
Det där som sakta kväver mig
Och inifrån karvar sig ut

2cm under naveln

Där livet slutade slå




Fri vers av Nephlinea
Läst 690 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-17 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea