Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var god dröj, känslomord pågår

Spräng!
Boom!
Vi har inte nått in till kärnan ännu

Skjut!
Pang!
Kulan pentrerar bara det yttre lagret

Hugg!
Slaffs!
Nådde knivens vassa egg hela vägen?

Tala!
Träff!
Det första piskrappet över ryggen

Tala igen!
Träff!
Såret blöder och smärtar

Ett ord till!
Den sista stöten!
Känslomordet fullbordat i kyla




Fri vers av Nephlinea
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea