Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatar att längta



Kärlek
Du vet den du hatar att du längtar efter
den springer som kalla kårar längs smärtan
tills du känner din puls eka i kärlekens fingertoppar
Nånstans hörs ljudet från musik
Tonerna brister och försvinner i tystnad
leker med dina ord och formar dem så varsamt de kan
Det är vackert och fullkomligt livsfarligt
men ändå....
du längtar och tar emot allt i ditt glädjerus




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-05-17 21:47



Bookmark and Share


  Sariz88
Jag känner så väl igen mig i dina poetiska rader om kärleken..I en viss persons grepp är man som fastbunden och är oförmögen att ta sig någonstanns. Den underbara och smått sårbara kärleken!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt