Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad?

 

 

alla tar plats och vill betyda
men jag är bara oförstörd
säger du
alla vill tro att deras åsikter betyder
men jag har bara inte hittat
mig själv än
säger du

 

du säger att du är äldre och tillräckligt gammal
liksom
du vet var du har dig själv
och vem du är
kanske har du rätt
vad vet jag (?)

 

ja, vad vet jag om kärlek egentligen?
inte mer än hur man älskar
och vad vet jag om hat?
inte mer än hur man hatar

 

du. jag måste stå fast vid vad jag tycker
för det är allt jag har kvar nu
mina små egenheter
sättet jag kramas på
mina små funderingar
om varför vi finns
och sådär
mina löjliga drömmar
som jag fortfarande tror på
Min naiva tanke
om att det är okej
att lufta sin skit
och det är okej
att le mot en främling
och att det inte finns
ondska (trots att jag mött den själv)
och att alla har sin historia
och att empati är lösningen
på världsproblemen
och att acceptans
är steget längre

 

och jag skulle kunna fortsätta
i evigheter


fast jag kom precis på, vem jag var
och vet du vad jag kom på?

 

 

 

 

jag har vetat vem jag är hela tiden
det är alla andra
som verkar förvirrade
ibland

 



 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av fossie
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-05-18 08:55



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
ärlig, say What? dikt

tycker om tonen i din text, det är inte argsint, det är så där lungt och behagligt

- själv brukar jag ändra mina åsikter och står sällan bakom det jag tycker
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie