Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten Nemo

När du leker Freud
förvandlas jag till kapten Nemo
och glider bort i djupen

Tar mig till ön
av flytande kristaller
där tystnaden uppenbarar
ett annat sätt att tänka




Fri vers av BTS
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-05-18 13:02



Bookmark and Share


  Lena Renman
:-)
Lena
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

BTS