Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konturer

följer dina konturer
från din höfts rundning
till din själs djup

från kurvan av ditt bröst
till ditt bultande hjärta

från ditt skälvande andetag
till din njutning




Övriga genrer av KaLi
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-18 22:49



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Fina konturer på dina ord. Väl avvägt och vackert!
2007-06-01

  swimsus@gmail.com
\"från din höfts rundning
till din själs djup\"

Mycket imponerande om din
väldiga vackra upptäcksfärd !;)
2007-05-19

  wannabi
Superifin! :)
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

KaLi
KaLi