Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På bussen hem kom dessa tankar...


Våga!


Våga ifrågasätta - det är ett tecken på att du vill veta mer

Våga vara obekväm - det är ett sätt att bli bekväm

Våga vara dig själv - då kan andra få veta vem du är

Våga se - det är ett sätt att bli sedd

Var öppen för nya intryck - det är ett sätt att växa

Var inte rädd för att leva - att vara rädd för att leva kommer att låta rädsla styra ditt liv istället för liv och glädje

Se det ljusa i allt - att se det mörka kommer inte göra ditt liv ljusare

Utmana dig själv - det kommer att göra det lättare att klara livets utmaningar

Våga säga vad du tycker - andra kommer då lita till det du säger

Våga göra misstag - dina framsteg kommer annars att vara blygsamma

Våga ge allt du kan - annars kan du aldrig få allt du vill ha




Fri vers (Fri form) av KaLi
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-10 21:38



Bookmark and Share


  pixter
Ja men visst. Du har ju så rätt och får det att låta så enkelt! Bra!
2011-01-11

  Niclas Petersson VIP
Alltid trevligt med livsvisdomar på kvällskvisten. Tack.
Gillar. Mycket.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

KaLi
KaLi