Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här och nu

upptäcktsfärd
len hud
lätt fuktig av ansträngning

läppar möter sinnen
tar smak av längtan

flyter ihop
tätt
utan början eller slut

bara här
nu




Fri vers av KaLi
Läst 504 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-09 20:52



Bookmark and Share


  Blåbäret
innerligt
2009-02-14

  Sanningsägaren VIP
underbar närvaro i denna
men den skulle flyta bättre
utan kommatecknen tycker jag :)
Åsa
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

KaLi
KaLi