Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryt ner mig

bryt ner mig
slå in kilen

slå ut fogen
som finns där

mellan själens byggstenar

låt solen
stråle för stråle
värma det

som så länge slumrat




Fri vers (Fri form) av KaLi
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-23 20:40



Bookmark and Share


  Qvinn n'Lion
En suverän dikt, jag älskar slutet. Jag nästan känner vårsolen värnande strålar tränga sig in för att väcka till liv. Tack!
2010-12-27

  sulimaa
Härlig önskan...längtansfull...
2010-12-23

  pixter
sköna metaforer.. och så gillar jag titeln.. välkommen tillbaka! ^^
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

KaLi
KaLi