Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart själ

När mörkret sänker sig
själen står tom
i väntan
på att fyllas med ingenting

som ett svart hål
där inget kan existera
försvinner allt ljus

allt blir tungt
alltför tungt att bära

enda som återstår
är att låta sig fyllas
med mörker

och inte längre hålla kvar
sin existens

för där själen står tom
redo att fyllas med ingenting

kan inget längre
leva




Fri vers av KaLi
Läst 342 gånger
Publicerad 2011-04-02 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KaLi
KaLi